بازیهای ویدیویی روی پردهی سینما
هالیوود پس از ساخت نسخههای سینمایی داستانهای مصوری چون «سوپرمن، بتمن، مرد عنکبوتی» و ... و به دست آوردن سودی کلان، هماکنون به سراغ بازیهای ویدیویی و روی پرده بردن آنها رفته است. کارگردانی نسخهی سینمایی «مکس پین» را «جان مور» به عهده گرفته و «مارک والبرگ» ایفاگر نقش مکس پین است.
جان مور میگوید: «به تصویر کشیدن جزء به جزء صحنههای بازی ویدیویی مکس پین در فیلم به هیچ وجه برای یک قلب ضعیف مناسب نیست».
در واقع به فیلم درآوردن داستانهای مصور بسیار راحتتر از ساخت فیلم بر اساس بازیهای ویدیویی است.
بازیهای ویدیویی دیگری نیز در حال ورود به پردهی نقرهیی سینما هستند؛ بازیهایی چون «متال گرسالیدِ» سونی، «خدای جنگِ» یونیورسال و «شاهزادهی ایرانیِ» والت دیزنی. مکس پین دومین بازی ویدیویی است که توسط شرکت فاکس قرن بیستم ساخته و نسبتاً با موفقیت روبهرو شد. اولین بازی ویدیویی که سال گذشته روی پردهی سینما رفت، «آدمکش» بود که 100 میلیون دلار فروش کرد. شرکت فاکس همچنین درصدد است که بهترین بازیهای الکترونیکی مانند «افسانهی چون لی»، «جنگندهی خیابانی» و ... را نیز به صورت فیلم درآورد.
«پاتریک آیلو» تهیهکنندهی فیلم جنگندهی خیابانی میگوید: «مدتهاست در این فکر هستم که بازیهای ویدیویی واقعاً هیجانانگیزند و طرح و داستان جالب و شخصیتهای جذابی دارند که میتوان روی آنها کار کرد».
«دیوید هیتر» نویسندهی فیلمنامهی مجموعه فیلمهای «مردان مجهول» میگوید: «راز ساخت یک فیلم خوب، آوردن چیزی روی پرده است که مردم در گذشته آن را ندیدهاند».
«استوارت بیتی» فیلمنامهنویس مجموعه فیلمهای «دزدان دریایی کاراییب» نیز میگوید: «ما میخواهیم ثابت کنیم هالیوود همانطور که در ساختن بازیهای ویدیویی جذاب مهارت دارد، میتواند آنها را روی پردهی سینما هم بیاورد».